Hoe email ik een vacature naar kandidaten?

1. Selecteer de kandidaten waarvan je de kandidaten deze vacature wil emailen. Je kan kandidaten selecteren via het tabblad Kandidaten, een reeds samengestelde lijst, of de kandidaten vanuit een vacature pijplijn. Klik vervolgens op de "Acties" knop.
  2. Kies nu vanuit het actie menu de optie "Email". Het Email venster wordt nu geopend en de email adressen aan wie dit bericht verzonden dient te worden staan al ingevuld. Het bericht wordt in BCC verzonden.
  3. Scroll achter Betreft en selecteer de Vacature en Bedrijf.
  4. Klik op Invoegen en selecteer de Vacature. Nadat de vacature is bijgevoegd kan de tekst van het bericht eventueel worden aangepast.

Bekijk de video tutorial