Skip to content

Hoe maak ik een email handtekening?


CATS gebruikers kunnen een handtekening voor uitgaand email verkeer toevoegen.

Ga hiervoor naar het tabblad Instellingen en kies dan Mijn Profiel. Er zijn 2 manieren mogelijk om een handtekening toe te voegen.

1) Laat CATS automatisch een handtekening maken op basis van je gebruikers profiel. (Vul je informatie in en klik onderaan het scherm Maak Email Handtekening)

of

2) Kopieer en plak je Outlook handtekening rechtstreeks in de editor. Indien je ook een afbeelding, zoals bijvoorbeeld een logo, in de handtekening wil toevoegen bedenk dan wel dat deze afbeelding on-line gehost dient te zijn.

Als je afbeelding al ergens wordt gehost, zoals op je website, sla dan de volgende instructies over en kopieer de URL / link van je afbeelding. Heb je geen afbeelding on-line staan volg dan onderstaande instructie waardoor CATS de afbeelding zal hosten vanuit je eigen account.

1) Ga naar http://imgur.com (maak een gratis account aan als je deze nog niet hebt)
2) Bepaal hoe je de afbeelding wilt uploaden en klik daarna op Upload Images.
3) Selecteer een afbeelding op je PC/Laptop en klik daarna op "Start Upload"
4) Kopieer de link zoals nu getoond bij het kopje "Direct Link en Email"

Nu komt het toevoegen of bewerken van de afbeelding in CATS aan de orde

1) Klik op het afbeelding pictogram. Wanneer je er met de muis overheen gaat verschijnt de tekst  "Afbeelding".2) Plak je afbeelding URL (uit stap 4) in het eerste veld getiteld URL. Je kan nu de afbeelding tevens uitlijnen, vergroten/verkleinen etc..

3) Druk op OK.
Feedback and Knowledge Base