Hoe pas ik de getoonde velden in het vacature portaal aan?

Je kan de standaard getoonde velden in het vacature portaal wijzigen. Je dient wel administrator rechten te hebben om onderstaande actie uit te kunnen voeren.

Klik links in het menu op "Meer" en dan op "Portalen" en selecteer vervolgens jouw portaal. Nu zie je allerlei instellingen die je kan aanpassen. Rechtsonderin je scherm  zie je een sectie genaamd "Vacatures Layout" staan.  In deze sectie zie je ook Kolom staan. Hier dien je de wijziging te maken. Er kunnen maximaal 4 kolommen getoond worden.

Tip: Pas ook gelijk de "Filters" aan waarop bezoekers je vacature op kunnen zoeken.