Monsterboard toont mijn vacatures niet

Vanuit CATS kan je rechtstreeks je vacatures plaatsen bij Monsterboard mits je een contract met Monsterboard hebt gesloten. Ook dient je Monsterboard account een aanvullende wijziging te ondergaan zodat je vanuit CATS je vacatures rechtstreeks bij Monsterboard kan plaatsen.

Als je wel de juiste Monsterboard login gegevens in CATS hebt ingevoerd, maar je vacatures worden niet bij Monsterboard getoond dan is hoogstwaarschijnlijk de RTP (Real Time Posting) wijziging niet geactiveerd in je Monsterboard account.

Neem dan ook contact op met Monsterboard en vraag of ze de RTP (Real Time Posting) optie in je account willen activeren.

P.s. RTP wordt soms ook BGW genoemd.