Mijn vacature wordt niet getoond bij Indeed

Indien je bij de multiposting optie in CATS ervoor hebt gekozen om een vacature ook te tonen bij Indeed en deze na 72 uur nog niet zichtbaar is bij Indeed dan is de vacature hoogstwaarschijnlijk geweigerd door Indeed. Dit geldt ook indien je vacatures in het verleden wel succesvol bij Indeed zijn geplaatst. CATS kan wel voor je controleren of de door jouw gepubliceerde vacatures aan Indeed zijn doorgegeven.

Indeed hanteert richtlijnen waaraan je vacature dient te voldoen voor opname in diens database. Deze richtlijnen tref je via onderstaande link.
Als je voor het eerst van de mogelijkheid tot het doorplaatsen van vacature(s) bij Indeed gebruikt dan moeten deze vacature(s) eerst door Indeed worden goedgekeurd. Dit zal dan ook tot enige vertraging zorgen.

Indien je van mening bent dat je vacature(s) aan deze richtlijnen voldoen maar nog steeds niet vindbaar zijn bij Indeed, neem dan rechtstreeks contact op met Indeed. Je kan Indeed dagelijks bellen tussen 09.00-18.00 uur via +31800 022 4521

Geef in het bericht aan ook dat je de vacatures via je CATS account plaatst en vermeld je CATS url. Bijvoorbeeld: https://mijn-account-naam.catsone.nl en geef een concreet voorbeeld van een vacature inclusief een link naar deze vacature.

Indeed configureren vanuit CATS

Om onderstaande actie uit te kunnen voeren dien je een gebruiker te zijn met "administrator" rechten.
  1. Klik op "Instellingen" --> "Administratie" --> "Multiposting" en zet een vinkje bij "Indeed".
  2. Klik nu op "configuratie" en geef aan of je vacatures wel/niet automatisch gepubliceerd dienen te worden zodra een vacature wordt aangemaakt.