Hoe activeer ik MailChimp?

MailChimp integratie kan actief worden gemaakt door een gebruiker met administrator rechten.

Je dient wel te beschikken over een (gratis) MailChimp account. Heb je nog geen MailChimp account? Deze kan je hier aanmaken.

In CATS:
  1. Klik op Instellingen --> Administratie --> Integraties
  2. Zet de MailChimp app op "On"
  3. Klik nu op "Configureer"
  4. Login bij MailChimp en klik rechtsboven op je accountnaam. Selecteer "Account" uit het menu.
  5. Selecteer nu bij "" Extras" de "API" keuze.
  6. Klik op "Create a Key" en label deze bijvoorbeeld CATS.
  7. Kopiëer de zojuist gemaakte API KEY en plak deze in CATS (stap 3)
De optie om kandidaten/contacten toe te voegen aan MailChimp is nu aanwezig in CATS bij de "Acties" knop.