Is er een alternatief voor het CATS vacature portaal?

Bij het account wordt standaard een vacature portaal meegeleverd. Het standaard vacature portaal wordt door ons gehost en kan gekoppeld worden aan iedere website. Ook kan dit portaal door ons worden gestyled zodat de "look & feel overeenkomt" met de eigen website. Je bent niet verplicht om het standaard vacature portaal te gebruiken of om deze door ons te laten stylen.

Indien je over de kennis beschikt dan kan je ook zelf je eigen portaal ontwikkelen en integreren binnen je eigen website. We noemen dit het "alternatieve portaal". Deze kan je maken op basis van onze API (webservices). Beschik je zelf niet over deze kennis? Besteed het dan uit aan je webdeveloper of een partij welke beschikt over voldoende technische kennis.

Op het moment dat je gebruik maakt van het "alternatieve portaal" zullen alle vacature publicaties/sollicitaties etc. afgehandeld worden via je eigen website en webserver.
Bij (technische) problemen dien je je dan ook te richten tot je eigen webdeveloper/webhost. Voor je webdeveloper hebben we een apart API forum beschikbaar waar deze (technische) vragen kan stellen.

Bij de "Algemene Configuratie" instellingen in CATS kan je aangeven wat het "Custom URL Vacature Portaal" is. Standaard staat hier niets ingevuld.

Om bij deze instelling te komen doe het volgende;

1. Klik op instellingen (het wiel symbool rechts boven in je scherm)
2. Klik op "administratie"
3. Klik op "algemene configuratie"

Zodra je de ingevoerde url bij "Custom URL Vacature Portaal" verwijderd, dan zal je automatisch weer gebruik maken van het standaard vacature portaal zoals deze bij het account is geleverd. Alleen bij het standaard vacature portaal leveren wij support.