Opt-out / Opt-in

Als je een email verzend aan meer dan 10 personen tegelijk (dit kunnen zowel kandidaten als contactpersonen zijn) dan wordt automatisch een opt-out link mee verzonden in je email bericht.

Als de ontvanger op deze opt-out link klikt dan kiest deze er bewust voor om geen emails meer van je te willen ontvangen. Als een persoon hiervoor heeft gekozen dan blokkeerd CATS automatisch het email adres. In het profiel van de kandidaat of contact persoon is het email adres wel nog steeds zichtbaar en wordt de "opt out" vermelding getoond.

Je kan ook zien welke personen op de opt-out link hebben geklikt. Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoon weer de opt-in optie te geven.

Ga naar het menu aan de linkerkant en klik op "Meer", klik daarna op "Emails". In het scherm wat je nu ziet klik je bovenaan (boven het zoekveld) op het menu en selecteer je "Opt-in/Out" voor meer informatie.