Online bewerken CV

Google Drive

Naadloze integratie met Google Drive  zorgt ervoor dat het mogelijk is om on-line een document te bewerken en de gemaakte wijzigingen met 1 muisklik weer op te slaan in CATS. Het enige wat je hier voor nodig hebt is een (gratis) Google account.

Het voordeel?
  • Je hoeft niet langer een licentie te hebben van Microsoft Word of MS Word geinstalleerd te hebben op je PC/Laptop
  • Het downloaden-->document bewerken-->bewerkte document uploaden process is teruggebracht naar 2 muisklikken
  • Google Drive is webbased, overal en altijd bereikbaar en is gratis om te gebruiken
Ondersteunde bestanden

Bijlagen met de volgende extensies worden ondersteund: MS Word (doc, docx), OpenOffice (odt), RichText (rtf), HTML en TXT.

Hoe werkt het?

Zodra je een bijlage ziet met bovenstaande extentie klik dan op de "Google Drive" link. De eerste keer dat je deze toepassing gebruikt wordt je gevraagd of je je Google account toegang wil verlenen aan CATS. Je geeft hierbij toestemming dat Google rechtstreeks documenten mag uploaden naar je CATS account.

Als je eenmaal de toestemming hebt gegeven dan opent het document zich in een nieuw venster of tabblad. Je kan nu het document volledig bewerken en de alle Google features gebruiken. Als je de bewerkingen in het document gemaakt hebt, klik dan links boven in het scherm op de knop "Save back to CATS". Alle gemaakte wijzigingen zijn nu automatisch opgeslagen in CATS

Intrekken toestemming

Als je Google Drive niet langer meer wil toestaan om automatisch documenten te laten uploaden naar CATS dien je de eerder gegeven toestemming weer in te trekken. Klik hier om te lezen hoe je de toestemming weer intrekt.