Hoe maak ik een API Transactiecode aan?

Let op: Alleen gebruikers met "site administrator" rechten kunnen deze code aanmaken

Hoe maak je deze code aan?

1. Klik op instellingen (het wiel symbool in de rechterbovenhoek van je scherm) en selecteer "Administratie".
2. Klik op "API Keys" onder de kop site management.
3. Klik op "Genereer Nieuwe API Key" en geef de key een naam. Bijvoorbeeld: website koppeling.

De code is nu aangemaakt en kan je kopiëren/door geven aan je webdeveloper.

Er kunnen meerdere keys worden aangemaakt voor verschillende toepassingen.