Hoe maak ik lijsten aan?

Wat zijn lijsten?

Met lijsten organiseer je eenvoudig informatie. Een lijst is een folder waar je op basis van eigen criteria kandidaten, vacatures, contactpersonen of bedrijven snel kan laten weergeven of om te gebruiken voor later uit te voeren acties.

Een lijst bevat informatie over een enkele categorie: kandidaten, vacatures, bedrijven of contactpersonen.

1) Maak lijsten van Zoek Resultaten

In de kandidaten lijst (of welke lijst dan ook) voer de zoekterm in en klik op de knop "Zoeken".

TIP Voor verfijnd filteren, klik op de knop + en zoek via de drop-down list waarop je wilt filteren bijvoorbeeld Plaats. Klik vervolgens op "Toepassen Filters".

Gefilterde Zoek Resultaten

De nieuwe lijsten worden gefilterd volgens de zoekopdrachten en filters zoals gebruikt bij stap 1.

2) Opslaan Resultaten Naar Een Lijst

Klik op "Acties" en selecteer een keuze van de gewenste actie.

Kies voor massale actie bij menu opties "Toevoegen Aan Lijst". Alle zoek resultaten worden toegevoegd aan de lijst van uw keuze, tenzij je individuele rijen hebt aangevinkt in de checkbox.
Geef het een naam en klik op "Maak Nieuwe Lijst" en klik vervolgens op "Toevoegen Aan Lijsten".

Zie tabblad Lijsten de aangemaakte lijst.

ALTERNATIEF: Toevoegen individuele records aan een lijst

Wanneer je een kandidaat, contactpersoon, vacature of bedrijfs profiel bekijkt, klik op de knop "toevoegen aan lijst".