Hoe kan het dat het systeem mijn afmeld en ik weer opnieuw in moet loggen?

Ten eerste is het alvast belangrijk om te weten dat CATS je alleen automatisch uitlogged na 8 uur inactiviteit. Hieronder de usual suspects.

Iemand anders heeft zich aangemeld met je inlog gegevens

Je kan met je unieke inlog gegevens maar op in PC tegelijk aangemeld zijn. Zodra een andere persoon zich dan ook aanmeld met je gegevens word jij automatisch afgemeld en heeft de andere persoon toegang.

Je gebruikt de CATS Toolbar en hebt de installatie instructies niet exact gevolgd

Wanneer je in FireFox d CATS toolbar hebt geïnstalleerd dien je de instructies die op het scherm verschijnen exact op te volgen. Als het mis gaat is dit meestal omdat de URL dan niet begint met https:// maar met http:// (let op dat de de letter "S" aan het einde is vermeld.

1) Om dit te fixen, klik aan de rechterzijde van de toolbar op "options". Pas de URL in de bovenste regel aan en zorg dat het begint met https://

2) Sla de wijziging op.

Je bevindt je achter een proxy of corporate intranet

Terwijl het meestal geen problemen op zal leveren met internetten kan je systeembeheerder restricties hebben aangebracht welke een conflict kunnen veroorzaken met lange tijd aangemeld zijn bij CATS. Vraag je systeembeheerder dit te onderzoeken.

Je hebt je browser zo ingesteld dat deze geen cookies accepteert, javascript niet is toegestaan of plug-ins hebt geinstalleerd, browser extensions, Anti-Spyware Scanners of FireWall.

CATS vereist dat je cookies accepteert en javascript is toegestaan. Indien je een van deze hebt gedeactiveerd, of enige plug-ins hebt geinstaleerd welke in conflict kunnen komen met de cookies, schakel deze plug-ins dan uit of voeg "catsone.nl" toe als een vertrouwde website.