Hoe sla ik zoekopdrachten op voor toekomstig gebruik?

Er zijn twee soorten zoek functionaliteiten. Je kan in het gehele database zoeken waarin alle resultaten van de kandidaten, vacatures, bedrijven en contactpersonen worden getoond.

Eerste optie: Boven in de blauwe balk zie je rechts Zoek in gehele data. Dit zoekveld gebruik je als je een groffe zoekopdracht wilt geven. Wanneer de resultaten zijn getoond kan je deze verfijnen via knop Kandidaten, Vacatures, Bedrijven of Contacten.

Wanneer deze verfijnd is kan je deze zoekopdracht opslaan door links naast zoekopdracht op het pijltje te klikken en op Opslaan te klikken. Eventueel kun je er nog een andere naam aangeven.

Tweede optie: Wanneer je rechtstreeks of alleen op bijvoorbeeld vacatures wilt selecteren dan klik je op het desbetreffende tabblad in dit geval Vacatures. Je kunt zoeken op een gedeelte van een woord met een * erachter of zoeken op Booleans (zie instructie die je kan downloaden). Je vult de zoekopdracht in naast Zoeken dan klik je op Zoeken. Je kan deze zoekopdracht ook verfijnen door op het + te kliken naast Zoeken. Dan kun je met de drop-down lijst een veld selecteren die je nog zoekt. Wanneer je deze velden hebt gevuld dan klik je op Toepassen Filters.

Tevens kan je deze zoekopdracht ook weer opslaan door links naast zoekopdracht op het pijltje te klikken en op Opslaan te klikken.

Bekijk video tutorial