Hoe pas ik de standaard getoonde informatie op het scherm aan als ik op een tabblad heb geklikt?

Zodra je op de menuknop Kandidaten, Vacatures, Bedrijven of Contacten hebt geklikt dan zie je een overzicht van de records. CATS heeft standaard een aantal velden aangevinkt welke dan worden getoond.

Iedere gebruiker kan afzonderlijk bepalen welke informatie wordt getoond bij dit overzicht.

Door op rechtsonderin je beelscherm op Kolom (schuifknop icoon) te klikken verschijnt een submenu scherm. Hierbij kan je aangeven welke informatie je standaard getoond wil hebben. Vink aan wat je getoond wilt hebben. Je kan dit voor ieder overzichtscherm afzonderlijk instellen. Ook kan je de volgorde zelf bepalen, sleep met je muis de velden naar boven of beneden.

Wil je ook het aantal getoonde records wijzigen welke standaard worden weergegeven, klik dan op Rijen. Hoe minder rijen er getoond worden, des te sneller is je scherm met de gegevens opgebouwd.