Hoe maak en download ik een backup van alle gegevens?

1) Klik op Instellingen (tandwiel symbool rechtsboven in het scherm) --> Administratie en kies nu Account Backup.

2) Klik op Maak Nieuwe Backup.

3) Zodra de backup gereed is kan je deze downloaden en opslaan op je PC. Zodra je het .zip bestand uitpakt dan terf je diverse tabellen in CSV format aan welke je vervolgens o.a. kan importeren in een externe database applicatie. Ook tref je folders aan van kandidaten met de bijlagen zoals CV's.