Kan ik een kandidaat naar contactpersoon converteren en vice versa?

1) Om deze optie automatisch te activeren ga je eerst naar Instellingen.

2) Klik op Administratie.

3) Klik op Algemene Configuratie en vink je de optie Bekijk Samengevoegd aan. Kandidaten en Contactpersonen kunnen nu gelinked worden en worden nu bekeken als een samengevoegd record.

Dan klik je op tabblad Kandidaten en als je in het kandidaat profiel staat, klik je op het + ernaast, Contact Profiel.