Hoe verwijder ik een gebruiker?

Alleen een gebruiker met administrator rechten kan deze actie uitvoeren.

1) Klik rechtsboven op het tandwiel (het symbool rechtsboven in je beeldscherm)

2) Klik op Gebruiker Management

3) Klik op de naam van de gebruiker

4) Klik nu rechtsboven op het ... menu en selecteer "Uitschakelen" of "Verwijder"

Indien je een gebruiker definitief gaat verwijderen, selecteer dan een gebruiker waarnaar alle data moet worden overgezet.

Tip: Als je de historie van een gebruiker wilt bewaren, zodat je later kan zien wat deze gebruiker met wie, wat gedaan heeft en wanneer, wijzig dan alleen de toegangsrechten van deze gebruiker naar "disabled" of klik op "uitschakelen".