Hoe maak ik een rapportage van kandidaten in de pijplijn?

1) Klik op het tabblad Kandidaten

2) Selecteer bij "Bekijk" in de dropdown lijst de optie Vacature Pijplijnen

3) Selecteer in de dropdown lijst "Alle Statussen" een Status

Bijvoorbeeld Voorgesteld, alle kandidaten die op dit moment de status "Voorgesteld" hebben en de kandidaten die in het verleden de status "Voorgesteld" hebben gehad zijn nu zichtbaar.
Klik op bijvoorbeeld HUIDIGE: "Voorgesteld", nu zijn alleen de kandidaten die op dit moment de status 'Voorgesteld" hebben zichtbaar.

Om deze gegevens te exporteren naar Excel, selecteer de gewenste kandidaat records en klik op de XX Acties knop en kies vervolgens Download als Excel.