Verbieden data export

Gebruikers met administrator rechten kunnen standaard data exporteren zoals records en een batch met bijlagen zoals CV's.

Omwille van data bescherming kan de administrator ook de "data exporteer" rechten bepalen voor non-administrator gebruikers. Ons advies is om geen data export toe te staan voor non-administrators.

Om deze rechten op gebruikers niveau te wijzigen volgen hieronder de te volgen stappen.
  1. Klik op Instellingen --> Gebruiker Management
  2. Klik op de gebruikersnaam waarvan je de rechten wil wijzigen
  3. Zet het vinkje aan/uit bij "Data Exporteren"